Τέλος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Αλ Χιλάλ (pic)

Τέλος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Αλ Χιλάλ (pic)

Ο Πορτογάλος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Χιλάλ αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Ιβηρας προπονητής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ μετά από 26 παιχνίδια, στα οποία η αραβική ομάδα είχε απολογισμό 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πλήρωσε ουσιαστικά το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, με την ομάδα από το Ριάντ να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους και στο -16 από την πρωτοπόρο Ιτιχάντ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ το περασμένο καλοκαίρι, είναι πλέον ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 47χρονος τεχνικός εκτός από τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν είχε κοουτσάρει επίσης μεταξύ άλλων τις Μονακό, Μπράγκα και Σπόρτιγκ Λισαβόνας, με τους Μονεγάσκους μάλιστα τη σεζόν 2016/2017 να χαλάνε το σερί της Παρί Σεν Ζερμέν και να κατακτούν το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ