Συναγερμός στην Εθνική Ιταλίας λόγω κορωνοϊού

Συναγερμός στην Εθνική Ιταλίας λόγω κορωνοϊού

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ιταλίας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βόρεια Μακεδονία στις 24 Μαρτίου, καθώς ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στο επιτελείο της ομάδα, ενώ τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο και για πέντε κρούσματα σε παίκτες.

Συναγερμός επικρατεί στην Εθνική Ιταλίας εν όψει των αναμετρήσεων των playoffs για τα τελικά του Μουντιάλ και λίγο πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης (24/3) με τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό δύο μέλη από το τεχνικό επιτελείο της σκουάντρα ατζούρα.

Η ομοσπονδία ανέφερε στην ενημέρωσή της ότι υπήρξαν και άλλα κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό υποστήριξης, το οποίο οργανώνει πράγματα για την ομάδα, πίσω από το παρασκήνιο. Βέβαια από εκεί και πέρα τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για πέντε κρούσματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αληθινή.

Η πιθανή διασπορά του κορωνοϊού είναι από ποδοσφαιριστές που μετέφεραν τον ιό, από συμπαίκτες τους στους συλλόγους. Για παράδειγμα στην Ίντερ βρέθηκαν θετικοί στον ιό ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Ματίας Βεσίνο.

Η Ιταλία την προσεχή Πέμπτη (24/3) αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία και σε περίπτωση νίκης, θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο με τον νικητή του Πορτογαλία – Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ