Αγγλία-Ελβετία 2-1: Μοιραίος ο Τσούμπερ στην ήττα της Ελβετίας από την Αγγλία

Αγγλία-Ελβετία 2-1: Μοιραίος ο Τσούμπερ στην ήττα της Ελβετίας από την Αγγλία

Ο Στίβεν Τσούμπερ υπέπεσε σε πέναλτι στο 75ο λεπτό και η Αγγλία έκαμψε την αντίσταση της Ελβετίας στη φιλική αναμέτρηση (2-1).

Αγγλία και Ελβετία διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Γουέμπλεϊ σε φιλική αναμέτρηση, με τα Τρία Λιοντάρια να φτάνουν στη νίκη (2-1). Ο Στίβεν Τσούμπερ αγωνίστηκε για μισή ώρα, δείχνοντας και πάλι πως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Ο άσος της ΑΕΚ υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) στο 75ο λεπτό, δίνοντας την ευκαιρία στον Κέιν να σημειώσει το 2ο γκολ των γηπεδούχων.

Οι Ελβετοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ στο 22ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Σακίρι από δεξιά, ο Εμπολό με κεφαλιά νίκησε τον Πίκφορντ για το 0-1.

.Στο 35’ η Αγγλία στάθηκε άτυχη, με την προσπάθεια του Πίτερς να σταματάει στο δοκάρι. Τελικά στο 45+1’ ο Λουκ Σο με τρομερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1 για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Στο 71’ ο Κέιν πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και ο Ομλέν είπε όχι, ενώ στο 77’ ο Τσούμπερ έκανε πέναλτι (χέρι) και ο Κέιν το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1. Ιστορικό τέρμα για τον επιθετικό της Τότεναμ, που έπιασε τον Μπόμπι Τσάρλτον στη 2η θέση της λίστας των σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Κόαντι, Στόουνς, Γκουεχί, Σο (61’ Μίτσελ), Γουόκερ Πίτερς (61’ Στέρλινγκ), Χέντερσον, Μάουντ (61’ Ράις), Φόντεν (80’ Μπέλινγκχαμ), Γκάλαχερ (61’ Γκρίλις), Κέιν (87’ Γουότκινς)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ομλέν, Ροντρίγκες, Ακανζί, Βιντμέρ (36’ Εμπαμπού), Φράι, Σακίρι (80’ Αεμπίσερ), Τζάκα, Φρόιλερ (62’ Σο), Στέφεν (61’ Ζέκιρι), Βάργκας (62’ Τσούμπερ), Εμπολό (80’ Γκαβράνοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ