Πάει για Λοντίγκιν ο Άρης

Πάει για Λοντίγκιν ο Άρης

Για την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν φουλάρει ο Άρης.

Τα «δίχτυα» του στην αγορά του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνει ο Άρης. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν κυκλώσει οι «κίτρινοι» είναι αυτή του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Γιούρι Λοντίγκιν.

Προς το παρόν βέβαια είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την απόφαση του CAS επί της προσφυγής για την εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Μια υπόθεση η οποία είναι σε εκκρεμότητα εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» νιώθουν αισιόδοξοι, εκτιμούν ότι ακόμη κι αν δεν εξαλειφθεί η ποινή αυτή θα αποτελέσει ανασταλτικό χαρακτήρα καθώς επίσης και ότι στη χειρότερη περίπτωση θα μετατραπεί σε πρόστιμο, με την ετυμηγορία να αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη.

Έφοσον λοιπόν διατηρήσουν το δικαιώμα των μεταγραφών, τότε οι «κίτρινοι» θα φουλάρουν για την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν. Ο κύκλος του 32χρονου στον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχει κλείσει, μιας και οι Ηπειρώτες δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις οικονιμικές του απαιτήσεις.

Βέβαια η περίπτωση του Ρώσου, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τον Άρη, καθώς το όνομα του είχε έρθει στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς και κατα το παρελθόν. Οι προθέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να δώσει στον Λοντίγκιν το συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Βραζιλιάνος Ντένις με τον οποίον θα γίνει συζήτηση για τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα πάρει στα χέρια του ο Λοντίγκιν. Μέχρι πρότινος, το ύψος αυτών δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών του.

Πάντως ο Λοντίγκιν δεν είναι ο μοναδικός στόχος για τους Θεσσαλονικείς. Πιο συγκεκριμένα ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκεται και ο  Φαν Βέερτ του Βόλου. Όπως στην περίπωση του Λοντίγκιν, έτσι και ο Ολλανδός επιθετικός είχε απασχολήσει την ομάδα του Μπούργος και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο όπως τονίζεται από τους ιθύνοντες του Άρη ο 32χρονος φορ δεν αποτελεί πρωταχικό στόχο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ