Ισπανία-Αλβανία 2-1: Ο Όλμο χάρισε τη νίκη στην Ισπανία

Ισπανία-Αλβανία 2-1: Ο Όλμο χάρισε τη νίκη στην Ισπανία

Η Ισπανία δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Αλβανία, επικρατώντας με γκολ του Όλμο στο 90ο λεπτό.

Με σβηστές τις… μηχανές και με τον Όλμο να βρίσκει δίχτυα στο φινάλε, η Ισπανία επικράτησε της Αλβανίας (2-1) σε φιλική αναμέτρηση στην Βαρκελώνη.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε την ευκαιρία να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον μέσο όρο της ενδεκάδες να είναι λίγο κάτω από τα 25 χρόνια.

Στο 7ο λεπτό ο Μπερίσα είπε όχι σε σουτ του Φεράν ενώ στο 20’ σταμάτησε εντυπωσιακά και το σουτ του Πέδρι.

Στο 56’ ο Μπαρέ πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 73’ ο κίπερ της Αλβανίας κατέβασε ρολά σε προσπάθεια του Φεράν. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πίνο έβγαλε κάθετα στον Τόρες, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι πανηγυρισμοί για τη «Φούρια Ρόχα» δεν κράτησαν πολύ, με τους Αλβανούς να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης στο 85΄. Ο Τόρες με κεφαλιά προσπάθησε να γυρίσει στον Ραγιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ουζούνι κι έτσι ήρθες το 1-1. Η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε χαμογέλασε στο 90’ , όταν ο Όλμο με φοβερό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ραγιά, Αλόνσο (63’ Σολέρ), Έρικ Γκαρσία, Καρβαχάλ (72’ Αθπιλικουέτα), Πάου Τόρες, Σαράμπια (63’ Άλμπα), Ρόδρι, Πέδρι, Γκάβι (63’ Όλμο), Μοράτα (72’ Πίνο), Φεράν Τόρες

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Ντζιμσίτι, Κούμπουλα, Μπάλιου (84’ Ρόσι), Ισμαΐλι, Γκιάσουλα (61’ Ραμαντάνι), Λάτσι (78’ Ασλάνι), Μπαρέ, Τσικαλέσι (61’ Ουζούνι), Μπρόια (82’ Μανάι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ