«Εκραξε» FIFA ο Μπονούτσι: «Παράλογο και τρελό να παίζεται η πρόκριση στο Μουντιάλ σε ένα μόνο ματς»

«Εκραξε» FIFA ο Μπονούτσι: «Παράλογο και τρελό να παίζεται η πρόκριση στο Μουντιάλ σε ένα μόνο ματς»

Δυσαρεστημένος με το σύστημα διεξαγωγής της FIFA, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η Ιταλία δε θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να ηττάται από τη Βόρεια Μακεδονία και να μένει εκτός Μουντιάλ.

Με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset, ο Λεονάρντο Μπονούτσι εξέφρασε τα παράπονά του για το σύστημα διεξαγωγής της FIFA και τον τρόπο που εξασφαλίζουν οι ομάδες το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους έκραξε την Παγκόσμια Ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας «τρελή» την απόφαση του μονού ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπονούτσι:

«Πήγαμε να τα παίξουμε όλα σε ένα μόνο παιχνίδι, με τον κανονισμό αυτό να τον θεωρώ παράλογο. Δυστυχώς έτσι αποφασίστηκε, είναι όμως μία τρελή απόφαση.

Σε όλους τους ομίλους, τόσο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όσο και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, δίνεις αγώνες εντός και εκτός έδρας, και την ίδια ώρα για να πας στο Μουντιάλ δίνεις ένα μόνο παιχνίδι όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως είδαμε ήδη.

Υπάρχουν εθνικές ομάδες σε άλλες συνομοσπονδίες που έχασαν 4 με 5 ματς, ενώ εμείς με ένα γκολ που δεχτήκαμε στο 92ο λεπτό στο μοναδικό ματς που χάσαμε, μένουμε σπίτι. Είναι πραγματικά μία τρέλα αυτή η νέα φόρμουλα

Ο κανονισμός δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία. Θα έπρεπε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα. Από εδώ και θα πέρα θα πρέπει αν δημιουργήσουμε έναν δρόμο για το μέλλον για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν.

Ίσως χαθήκαμε λίγο μετά από την κατάκτηση του Euro 2020. Θα πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε ξανά τις αξίες μας, τα χαρακτηριστικά μας, το ενθουσιασμό μας. Αυτά τα στοιχεία έλειπαν για να χάσουμε το δρόμο προς το Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ