Σάουθγκεϊτ: «Μπορώ να καταλάβω τον Ζαχά»

Σάουθγκεϊτ: «Μπορώ να καταλάβω τον Ζαχά»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως κατανοεί την απόφαση του Γουίλφριντ Ζαχά να επιλέξει την Ακτή Ελεφαντοστού αντί για την Αγγλία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε ότι κατανοεί την απόφαση του Γουίλφριντ Ζαχά να επιλέξει την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας έμεινε εκτός από τις κλήσεις της Αγγλίας για χρόνια.

Ο Ζαχά γεννήθηκε στο Αμπιτζάν αλλά μεγάλωσε στο Λονδίνο από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Έπαιξε δύο φιλικά για την Αγγλία το 2012 και το 2013, αποφασίσει να επιλέξει την εθνική ομάδα της χώρα γέννησής του, το 2016.

«Ο Γουίλφ είναι καλός παίκτης, αλλά όταν τον είχαμε με την U-21, βρισκόταν στη μέση μιας δύσκολης περιόδου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ως δανεικός με την Κάρντιφ», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας Σάουθγκεϊτ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Θυμάμαι ότι πήγα και τον συνάντησα σε ένα ξενοδοχείο, η Πάλας έπαιζε εκτός έδρας, αλλά τότε είχε αποφασίσει. Μπορώ να το καταλάβω, είχε περάσει τέσσερα χρόνια χωρίς να παίξει. Θυμάμαι ότι με ρώτησαν εκείνη την εποχή για μερικές διαφορετικές περιπτώσεις και είπα ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν την επιθυμία να παίξουν για την Αγγλία», πρόσθεσε ο Σάουθγκεϊτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ