Φλικ: «Κάθε νίκη μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Φλικ: «Κάθε νίκη μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για το φιλικό της Γερμανίας με την Ολλανδία.

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, στο αυριανό φιλικό εναντίον της Ολλανδίας, με τον τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ και τον αμυντικό Αντόνιο Ρούντιγκερ να επιστρέφουν στην ομάδα. Η Γερμανία βρίσκεται σε σερί οκτώ νικών, από τότε που ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πέρυσι.

«Δεν με ενδιαφέρει το σερί. Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εάν αυτό σημαίνει ότι στο τέλος Δεκεμβρίου έχουμε κερδίσει οκτώ παιχνίδια στη σειρά», είπε ο Φλικ σε μια εικονική συνέντευξη Τύπου. «Και όλοι ξέρετε καλά τι θα σήμαινε αυτό».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ ξεκινά τον Νοέμβριο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και η Γερμανία, η οποία αποκλείστηκε μετά τον πρώτο γύρο του τουρνουά του 2018, έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου.

«Είπα στην ομάδα ότι θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία, γιατί κάθε νίκη μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Φλικ, που συμπλήρωσε οκτώ νίκες στη σειρά, μετά την επιτυχία (2-0) επί του Ισραήλ το Σάββατο, με πολλούς παίκτες να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών, ξεκούρασης ή άλλων λόγων. Από τότε που ανέλαβε, η Γερμανία έχει πετύχει 33 γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο.

«Πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Έχουμε τον απαραίτητο σεβασμό για τους Ολλανδούς. Έχουν κορυφαίους παίκτες και ποιότητα σε κάθε κομμάτι της ομάδας. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να τους βάλουμε υπό πίεση για να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη. Τα στατιστικά είναι καλά για τους στατιστικολόγους, αλλά ξέρω ότι έχουμε το επόμενο παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι κάτι που πρέπει να ζητάμε από την ομάδα μας με την ποιότητα που έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ