Ξέσπασε ο Κριχόβιακ: «Έγινε μόδα να με κρίνουν, αλλά τους απάντησα»

Ξέσπασε ο Κριχόβιακ: «Έγινε μόδα να με κρίνουν, αλλά τους απάντησα»

Φανερά ενοχλημένος ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για την κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της εθνικής Πολωνίας στο Μουντιάλ. Ο άσος της ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το…δρόμο για τα γήπεδα του Κατάρ.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Σουηδία ο χαφ της Ένωσης ξέσπασε. Ο Κριχόβιακ θέλησε να απαντήσει σε Μέσα και φιλάθλους για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

«Ήταν λίγο άσχημο για μένα που έμεινα στον πάγκο στο ξεκίνημα. Είναι μάλλον αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, που δεν μου επέτρεψε να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστώ κατάλληλα. Ίσως να ήταν για καλό, γιατί αν έπαιζα από την αρχή όλοι θα τα είχαν μαζί μου. Έγινε λίγο μόδα να μου ασκούν κριτική. Όμως εγώ έδειξα πώς απαντώ στην κριτική», τόνισε ο 32χρονος μέσος.

«Όλοι δουλέψαμε σκληρά και το πιο σημαντικό είναι πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Έχουμε φανταστικούς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια, γιατί με τέτοια απόδοση δεν θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά στα τελικά του Κατάρ», πρόσθεσε ο παίκτης της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ