Ο Μιχαϊλοβιτς επιστρέφει αύριο στο νοσοκομείο

Ο Μιχαϊλοβιτς επιστρέφει αύριο στο νοσοκομείο

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, προκειμένου να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο θεραπειών.

Αύριο, όταν η Μπολόνια επιστρέψει στις προπονήσεις, ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς θα γυρίζει στο νοσοκομείο Σαντ’ Ορσόλα, προκειμένου -όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»-, να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο θεραπειών, μιας και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος «η λευχαιμία επέστρεψε».

Ακόμη και από το νοσοκομείο, όπως είχε ήδη κάνει μετά την ανακάλυψη της νόσου το καλοκαίρι του 2019, ο Σέρβος προπονητής θα έχει επαφή με την ομάδα. Την Παρασκευή θα μιλήσει στους παίκτες μέσω βιντεοκλήσης για να εξηγήσει την κατάσταση που σχετίζεται με την ασθένειά του και να οργανώσει τις εργασίες μέχρι τον Μάιο, οπότε και προβλέπεται να παραμείνει στο νοσοκομείο. «Έχω ήδη ό,τι χρειάζομαι στο τμήμα που έχει στηθεί στο δωμάτιο που θα με φιλοξενήσει», είχε πει ήδη στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

Ο βοηθός του, Μίροσλαβ Τανίγκα, θα ασκεί τα καθήκοντα του προπονητή. Οι δύο τους είναι… ισόβιοι φίλοι, τα σπίτι τους ήταν κοντά, έπαιξαν μαζί στη Βοϊβοντίνα και τον Ερυθρό Αστέρα και ήταν ο ένας μάρτυρας του άλλου στους αντίστοιχους γάμους του. Ο Μιχαϊλοβιτς θα παρακολουθεί τα πάντα, προπόνηση και αγώνες, ενώ θα είναι σε επικοινωνία με τον Τανίγκα, ο οποίος θα μεταφέρει στους παίκτες τις οδηγίες του.

Μετά, μόλις τελειώσει η νοσηλεία, θα μιλήσει και για το μέλλον, με δεδομένο το συμβόλαιο που λήγει το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ