FIFA: «Ουτοπικό σενάριο η συμμετοχή της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

FIFA: «Ουτοπικό σενάριο η συμμετοχή της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Η FIFA διαψεύδει τα σενάρια περί αποβολής του Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και βάζει φρένο σε όποιες ελπίδες είχε η Ιταλία για να πάρει την θέση του στο Μουντιάλ.

Η FIFA απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου το Ιράν και έβαλε τέλος σε όποια σε σενάρια υπήρχαν που ανέφερε πως η Ιταλία αναμένεται να πάρει την θέση του στο Μουντιάλ του Κατάρ που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Κατάρ.

Η Εβελίνα Κριστιίν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ανέφερε πως δεν έχει συζητηθεί καν σαν ενδεχόμενο να αποκλειστεί το Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της καταπάτησης των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα. Επιπλέον ανέφερε πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η ομάδα που θα αναπλήρωνε το κενό της θα ήταν από την Ασία και κάποια άλλη χώρα από άλλη ήπειρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η FIFA: 

«Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA έκανε σύσκεψη την Τετάρτη στο Κατάρ και σήμερα είχαμε ένα νέο συνέδριο με όλες τις ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν. Ποτέ δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τους αποκλείσουμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακόμη και αν γινόταν, μια ομάδα από την Ασία θα έπαιρνε τη θέση της. Ας βγάλουμε από το μυαλό μας την ιδέα της συμμετοχής της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι απίθανο και η λέξη που θα μπορούσε κατάλληλα να χρησιμοποιηθεί είναι η “ουτοπία”».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ