Μπήκε στο 120′, χόρευε στη γραμμή, έπιασε δύο πέναλτι και έστειλε την Αυστραλία στο Μουντιάλ (vid)

Μπήκε στο 120′, χόρευε στη γραμμή, έπιασε δύο πέναλτι και έστειλε την Αυστραλία στο Μουντιάλ (vid)

O γκολκίπερ Αντριου Ρέντμεϊν έκανε τα πάντα για να στείλει την Αυστραλία στο Κατάρ! Η ιστορία με τα πέναλτι και το... χορευτικό.

Μόνο… σπαθιά δεν κατάπιε ο Αντριου Ρέντμεϊν στον «τελικό» της Αυστραλίας με το Περού!

Τα «καγκουρό» τσέκαραν το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον 33χρονο τερματοφύλακα να συμβάλει τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία (5-4 πεν.).

Ο Ρέντμεϊν έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για να προκριθεί η Αυστραλία στη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο λεπτό, έτσι ώστε να λάβει μέρος στη «ρωσική ρουλέτα». Ο προπονητής των «καγκουρό» τον έριξε στη μάχη για να του πάρει το ματς και αυτός τα κατάφερε με τον πιο… παράδοξο τρόπο.

Με… χορευτικά πάνω στη γραμμή, ο Αντριου Ρέντμεϊν αποσυντόνισε πλήρως τους παίκτες του Περού, πιάνοντας δύο πέναλτι. Κάπως έτσι, εξασφάλισε το εισιτήριο πρόκρισης για την Αυστραλία, εκεί που θα συναντήσει στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ την κάτοχο του τίτλου, Γαλλία, τη Δανία και την Τυνησία.

«Δεν είχα πίστη στις ικανότητές μου ως τερματοφύλακας. Πίστευα ότι ήμουν μέτριος. Ηταν άσχημη περίοδος για μένα είναι η αλήθεια» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του. Οι αμφιβολίες του εξαφανίστηκαν στο ματς με το Περού. Μέχρι την περσινή σεζόν, δεν είχε ούτε μία απόκρουση σε χτύπημα πέναλτι! Μέσα στην σεζόν έπιασε πέντε και το τελευταίο ήταν το πιο γλυκό. «Δεν είχα πιάσει πέναλτι σε όλη μου την καριέρα και φέτος έχω πιάσει τέσσερα. Δεν ξέρω τι διάολο συμβαίνει» δήλωσε μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως πίσω από το… χορευτικό που χάρισε την πρόκριση στην Αυστραλία, κρύβεται η μικρή κόρη του Ρέντμεϊν! Ο 33χρονος γκολκίπερ κάνει ακριβώς την ίδια χορευτική φιγούρα στην κόρη του προκειμένου να γελάσει.

Την αποκάλυψη έκανε η γυναίκα του, Κέιτλιν, η οποία ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα για να δει το ματς. «Τρέμω από την χαρά και τον ενθουσιασμό μου. Πετάχτηκε από το κρεβάτι και η μικρή δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Ούρλιαζα και της είπα να δει στην τηλεόραση τον μπαμπά της» είπε η σύζυγός του.

«Η γκριμάτσα που κάνει (όταν της χορεύει) πάντα την κάνει να λάμπει από χαρά. Δεν το έκανε τυχαία. Το έκανε γι’ αυτήν», τόνισε η Κέιτλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ