Νέο πρόσωπο στην εθνική Πορτογαλίας ο Τζαλό

Νέο πρόσωπο στην εθνική Πορτογαλίας ο Τζαλό

Ο Τιάγκο Τζαλό της Λιλ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει των αναμετρήσεων με Τσεχία και Ισπανία για το Nations League.

Ο Τιάγκο Τζαλό της Λιλ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει των αναμετρήσεων με Τσεχία και Ισπανία για το Nations League. Ο 22χρονος αμυντικός πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα κι έτσι κέρδισε μία ευκαιρία από τον εκλέκτορα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2016, για τα δύο ματς που αναμένεται να λειτουργήσουν ως «πρόβα» ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο, Χάμες και ΟΛΑ από την αρχή!

Η εξαιρετική φετινή πορεία της Μπενφίκα, εντός και εκτός συνόρων, άνοιξε εκ νέου την… πόρτα της εθνικής ομάδας για τους έμπειρους Ζοάο Μάριο και Ράφα Σίλβα, που ήταν μέλη της «χρυσής» αποστολής του 2016, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν εκτός πλάνων του Σάντος. Παράλληλα, σε σχέση με τα ματς του περασμένου Ιουνίου, επανέρχονται ο Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο (που τότε ήταν τραυματίες), ενώ αντίθετα εκτός της 26μελούς αποστολής έμειναν ο πολύπειρος Ζοάο Μουτίνιο, οι επιθετικοί Γκονσάλο Γκουέδες και Αντρέ Σίλβα, καθώς και οι τραυματίες Ρενάτο Σάντσες και Οτάβιο. Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά την περιορισμένη συμμετοχή του στα ως τώρα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ