Πογέτ: «Ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη η κλήρωση»

Πογέτ: «Ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη η κλήρωση»

Πολύ δύσκολη και παράλληλα ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος ο Γκουστάβο Πογέτ ενώ δήλωσε πως η χώρα μας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η πρόκριση της Ελλάδας από τα προκριματικά του Euro 2024 σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, καθώς όπως δήλωσε πρόκειται για μια πολύ πολύ δύσκολη πρόκριση αλλά και ενδιαφέρουσα.

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία και πως όλοι στην ομάδα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ στην 11αδα με τον ΟΦΗ – Βασικός ο Ντόι!

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα θα βρει απέναντι της στα προκριματικά του Euro 2024 τις Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ: 

«Πιστεύω ότι η κλήρωση είναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ πολύ δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ