Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ στην 11αδα με τον ΟΦΗ – Βασικός ο Ντόι!

Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ στην 11αδα με τον ΟΦΗ – Βασικός ο Ντόι!

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την 11αδα για την αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» και ξεκινάει στο αρχικό σχήμα τον Ντόι!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 7η αγωνιστική της Superleague, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων με μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον νεαρό Ανδρέα Ντόι, ο οποίος κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Ο 19χρονος παρότι είναι αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Ντόι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ερυθρόλευκων, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια της ομάδας Β ως στόπερ. Ουσιαστικά, ο 19χρονος ξεκινάει αντί του Βρσάλικο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ έχει επιλέξει σχηματισμό 4-3-3 με τους Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ στη μεσαία γραμμή, μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης επέλεξε τον Μπακαμπού με τους Μασούρα και Μπιέλ στις δυο πτέρυγες. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή μπήκε και Ντιαντιέ Σαμασέκου, που ταξίδεψε στην Κρήτη και πήρε τη θέση του Βρσάλικο!

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, Εμβιλά, Αγκιμπού, Μπιέλ, Μασούρας, Μπακαμπού.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ