Η Άντερλεχτ απολογήθηκε στη Γουέστ Χαμ για τα επεισόδια των οπαδών της

Η Άντερλεχτ απολογήθηκε στη Γουέστ Χαμ για τα επεισόδια των οπαδών της

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, η Άντερλεχτ, ζήτησε συγγνώμη από τη Γουέστ Χαμ για την αναταραχή που προκάλεσαν οι οπαδοί της στις εξέδρες του γηπέδου, στη χθεσινή (13/10) αναμέτρηση για το Conference League.

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ στη χθεσινή (13/10) αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Conference League, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από τις αναταραχές που προκλήθηκαν στο στάδιο του Λονδίνου από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα οι Βέλγοι άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν καρέκλες προς τους φίλους της Γουέστ Χαμ, με την αστυνομία να αναγκάζεται να επέμβει για να χωρίσει τα δύο γκρουπ φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο Μπακού έγινε η αρχή για να σβήσει η ευρωπαϊκή «μουτζούρα»

Η διοίκηση της Άντερλεχτ πάντως έσπευσε να καταδικάσει το περιστατικό και να απολογηθεί, γράφοντας στην ανακοίνωσή της:

«Το κλαμπ θα συνεχίσει με τους υγιείς φιλάθλους του, διότι δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά, τόσο στο γήπεδό μας, όσο και μακριά από αυτό» ανέφερε εκπρόσωπος της άλλοτε κραταιάς ομάδας του Βελγίου. «Θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τους οπαδούς και σίγουρα με την UEFA και καταδικάζουμε το γεγονός απερίφραστα. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τη Γουέστ Χαμ γι΄ αυτή τη συμπεριφορά».

Ο τεχνικός των Άγγλων, Ντείβιντ Μόγιες, ανέφερε: «Είναι πολύ καλό για το κλαμπ να βγει και να πει δημόσια αυτά. Τους αξίζουν τα εύσημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ