Πογέτ: «Στόχος να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση»

Πογέτ: «Στόχος να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να επαναφέρει την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στο επικείμενο ματς με τη Μάλτα.

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για να δώσει μια φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μάλτα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να τονίζει πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δεθούν οι παίκτες μεταξύ τους ακόμα περισσότερο.

Ακόμα, ο Ουρουγουανός τεχνικός στάθηκε και στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την επιστροφή της «γαλανόλευκης» σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για το ματς με τη Μάλτα: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι διαφορετικό για εμάς. Η Μάλτα έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα για να παίξουμε. Είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάποιους παίκτες – γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ – να δείξουν πράγματα στον προπονητή».

Για το ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ: «Αυτός είναι ο στόχος. Η ιδέα ήταν πάντα στα μεγάλα τουρνουά όταν ανέλαβα την Εθνική. Η σκέψη ήταν εκεί. Μετά το Nations League – που πήγαμε καλά – έχουμε τώρα 2 επιλογές. Τα προκριματικά που θα είναι δύσκολα τα πράγματα και μετά τα play offs. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση».

Για τις απουσίες που έχει η Εθνική: «Κυρίως θέλω να δω τις διάφορες επιλογές που έχουμε στην άμυνα. Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει.

Στην επίθεση μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε δεν είναι εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Σίγουρα όμως μπορεί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τα παιχνίδια στη συνέχεια, τα προκριματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ