Αποσύρεται από την Εθνική Γαλλίας ο Βαράν

Αποσύρεται από την Εθνική Γαλλίας ο Βαράν

Ο Ραφαέλ Βαράν ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην πορεία του με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά από 10 χρόνια παρουσίας με τους «τρικολόρ».

Ο Γάλλος αμυντικός Ραφαέλ Βαράν αποφάσισε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα, ολοκληρώνοντας μια 10ετή καριέρα με τους «τρικολόρ» στην οποία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 και ήταν φιναλίστ τέσσερα χρόνια αργότερα στο Κατάρ.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει 93 συμμετοχές μετά το ντεμπούτο του το 2013, βοήθησε επίσης την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να κερδίσει το Nations League τη σεζόν 2020-21.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Η ανάρτηση του Βαράν για την απόσυρσή του:

«Το να εκπροσωπώ τη μεγάλη μας χώρα για μια δεκαετία ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου. Κάθε φορά που φορούσα αυτή την πολύ ιδιαίτερη μπλε φανέλα ένιωθα τεράστια υπερηφάνεια. Το χρέος να τα δώσω όλα, να παίξω με την καρδιά μου και να κερδίζω κάθε φορά που βάζουμε στο γήπεδο. Το σκέφτομαι εδώ και αρκετούς μήνες και αποφασίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να συνταξιοδοτηθώ διεθνώς.

Από παιδί θυμάμαι να παρακολουθώ την εθνική του 1998, αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες που μας έκαναν να βιώσουμε απερίγραπτα συναισθήματα. Ονειρεύτηκα να γίνω οι ήρωές μας και 20 χρόνια μετά έζησα μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μια που με έκανε πραγματικά περήφανο. Φέραμε σπίτι το Κύπελλο !! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ακόμα νιώθω κάθε ένα από τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη την ημέρα, της 15ης Ιουλίου 2018. Αυτή ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές και αξέχαστες στιγμές της ζωής μου.

Αυτή η νίκη που κερδίσαμε όλοι μαζί δεν θα ήταν ποτέ δυνατή χωρίς την υποστήριξη του Ντιντιέ Ντεσάν, κάθε μέλους της διοίκησης και του επιτελείου όλα αυτά τα χρόνια, και των συμπαικτών μου που τίμησαν την φανέλα μας σε κάθε παιχνίδι που παίξαμε. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτή η νίκη δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον καθένα από εσάς να μας υποστηρίξει στην πορεία. Η θέρμη, οι εορτασμοί και οι αναμνήσεις της επιστροφής μας στη Γαλλία θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου. Και μετά την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ, με όμορφη πορεία, μας υποδεχτήκατε ως ήρωες όταν επιστρέψαμε. Σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά, Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Θα μου λείψουν σίγουρα αυτές οι στιγμές μαζί σας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβει η νέα γενιά. Έχουμε ένα μάτσο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που είναι έτοιμοι να αναλάβουν, που αξίζουν μια ευκαιρία και που σε χρειάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ