Ο Μπενζεμά στα μαχαίρια με τον… «κλόουν» Ντεσάμπ

Ο Μπενζεμά στα μαχαίρια με τον… «κλόουν» Ντεσάμπ

Η κόντρα Καρίμ Μπενζεμά - Ντιντιέ Ντεσάμπ καλά κρατεί με τον Γάλλο επιθετικό να χαρακτηρίζει κλόουν τον Γάλλο τεχνικό, κλόουν στο Instagram.

Όπως όλα δείχνουν η διαμάχη μεταξύ του Καρίμ Μπενζεμά και του Ντιντιέ Ντεσάμπ, δεν θα έχει ένα αίσιο τέλος, αφού πλέον παίρνει τη μορφή χλευαστικών επιθέσεων μέσω των social media.

Με τον Ντεσάμπ, να ανανεώνει το συμβόλαιό του στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας έως το 2026, σε δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στην επιλογή να μην παραμείνει τελικά ο Μπενζεμά στην αποστολή των «Τρικολόρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέγοντας: «Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία».

Διαβάστε επίσης: «Μονομαχία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα»

Δήλωσε ακόμη: «Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα «Καρίμ, μη βιαστείς». Να οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι».

«Πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να συγκριθεί ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ένταση ενός ημιτελικού Μουντιάλ; Το ταλέντο και το στάτους του δεν αμφισβητούνται, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να γύριζε την τελευταία στιγμή; Ο ίδιος ο Καρίμ μού είπε ότι δεν θα ήταν έτοιμος», είπε ολοκληρώνοντας και σαφώς θεωρούσε πως με το ρόστερ που είχε η Γαλλία, θα μπορούσε να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτές της δηλώσεις του Ντεσάμπ και έστειλε την απάντησή του μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social. Σχολίασε τα λόγια του Ντιντιέ προς τον μέρος του βάζοντας το emoji ενός «κλόουν» και σε δεύτερη ανάρτησή του, έγραψε χαρακτηριστικά: «Άγιε Ντιντιέ Καληνύχτα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ