Ντεσάμπ: «Ο Μενιάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γαλλίας»

Ντεσάμπ: «Ο Μενιάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γαλλίας»

Νέα εποχή για την εθνική Γαλλίας, καθώς μετά την απόσυρση του Ούγκο Γιορίς από τους «τρικολόρ», ο Μάικ Μενιάν θα αναλάβει να φυλάει την εστία της ομάδας, όπως επιβεβαίωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Μάικ Μενιάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γαλλίας έπειτα από την αποχώρηση του αρχηγού Ούγκο Γιορίς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε σήμερα (20/3) ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος δεν έχει ακόμη ορίσει τον νέο αρχηγό των «Μπλε».

Ο Γιορίς αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο, αφήνοντας κενά τόσο σχετικά με τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα όσο και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάρκιν, ο Ολυμπιακός και το μπλέξιμο από την Τουρκία!

«Ο βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μάικ Μενιάν. Θα κάνω μια κουβέντα μαζί του», είπε ο Ντεσάμπ, ο οποίος κάλεσε επίσης τους Αλφόνς Αρεολά και Μπρις Σαμπά, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του προκριματικού αγώνα του Euro 2024 την Παρασκευή (24/3) εναντίον της Ολλανδίας στο «Stade de France», πριν αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (27/3).

Η Γαλλία βρίσκεται τον ίδιο προκριματικό όμιλο (2ο) με την εθνική μας, όπως επίσης με Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Σαμπά της Λανς κλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Ντεσάμπ, ωστόσο, δεν είπε ποιος θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εν μέσω συζητήσεων για το αν ο Κιλιάν Μπαπέ θα ηγηθεί της ομάδας μετά τον Γιορίς. «Θα πάρω την απόφαση τις επόμενες ημέρες», είπε. «Θα υπάρξει νέα κατανομή. Ανάμεσα στους 23 παίκτες, θα υπάρχει ένας αρχηγός και ένας υπαρχηγός. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει φυσικά», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ