Πογέτ: «Έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση – Ήταν το σωστό τάιμινγκ για Φορτούνη»

Πογέτ: «Έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση – Ήταν το σωστό τάιμινγκ για Φορτούνη»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για το ξεκίνημα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2024 και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στη Media Day της Εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του Euro 2024, αλλά και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη όπου τόνισε πως έγινε στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάρκιν, ο Ολυμπιακός και το μπλέξιμο από την Τουρκία!

Όσα είπε ο Πογέτ:

Για την προκριματική φάση του Euro 2024 και την πρεμιέρα με το Γιβραλτάρ: «Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (σ.σ. το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ.

Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με το Γιβραλτάρ). Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Φορτούνη: «Τον ήξερα. Ηξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ