«Καρφιά» Άσπας για Λουίς Ενρίκε

«Καρφιά» Άσπας για Λουίς Ενρίκε

Ο Ιάγκο Άσπας επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας και φρόντισε να... ρίξει τα βέλη του στον Λουίς Ενρίκε.

Αιχμές κατά του πρώην εκλέκτορα της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, άφησε ο Ιάγκο Ασπας, που επέστρεψε στη «ρόχα» μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, ενόψει των αγώνων με τη Νορβηγία (25/3 στη Μάλαγα) και Σκωτία (28/3 στη Γλασκώβη) για τα προκριματικά του EURO 2024.

«Ο Λουίς Ενρίκε είχε ένα μοντέλο παιχνιδιού πολύ συγκεκριμένο. Οταν το πλάνο δεν λειτουργούσε, δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο (plan B), ούτε άλλοι παίκτες για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση» δήλωσε ο 35χρονος επιθετικός της Θέλτα, προσθέτοντας ότι αυτή η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών κόστισε στην εθνική Ισπανίας τον πρόωρο αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου

Ο Ιάγκο Ασπας μετράει 18 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (έξι γκολ), με την τελευταία εξ αυτών όμως να χρονολογείται τον Ιούνιο του 2019. Ήταν μέλος της αποστολής στο Μουντιάλ του 2018, όπου μάλιστα σκόραρε στο 2-2 με το Μαρόκο, αλλά ήταν ένας από τους δύο παίκτες της Ισπανίας που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι, στην ήττα από τη Ρωσία στη φάση των «16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ