Μασούρας: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

Μασούρας: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας μετά την νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ.

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας μετά την νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ.

Διαβάστε επίσης: Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75: Δεν πήγε στο Βελιγράδι ούτε ο… Ολυμπιακός

Για το ξεκίνημα της Εθνικής και τον στόχο της σε αυτά τα προκριματικά: «Είμαστε ακόμη στην αρχή, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Κοιτάμε ένα ένα τα βήματα που κάνουμε ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τα τελικά.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις πάρα πολλά να χάσεις και, εντός εισαγωγικών, τίποτα να κερδίσεις. Είναι απλά τρεις βαθμοί που μας βοηθούν για τον στόχο μας, τα τελικά μέσω του ομίλου μας.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το καλό κλίμα οφείλεται σε ένα σύνολο παραγόντων. Υπάρχουν προσωπικότητες και πολύ καλά παιδιά στην ομάδα. Αυτό το κλίμα το κρατάμε σαν κόρη οφθαλμού. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε βέβαια, γιατί έχουμε δει παραδείγματα κατά το παρελθόν όταν πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι καλό, στο τέλος το χαλάμε. Συνεχίζουμε έτσι και δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να εμποδίσουν το δρόμο μας».

Για την τραγωδία των Τεμπών: «Κατ’ αρχάς θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε μεγάλη αυτοκριτική σαν άνθρωποι, σαν λαός. Να εντείνουμε την κριτική μας στην κοινωνία και να κατορθώσουμε να κάνουμε καλύτερη τη χώρα μας, αυτό μας αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ