Ο επιθετικός του Γιβραλτάρ «έκλεψε» το ρεκόρ που ήθελε ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο επιθετικός του Γιβραλτάρ «έκλεψε» το ρεκόρ που ήθελε ο Ιμπραΐμοβιτς

Την... μπουκιά από το στόμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε ο επιθετικός του Γιβραλτάρ, Λι Κασιάρο.

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες κατά τη διάρκεια των αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2024 με πρωταγωνιστές τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον επιθετικό του Γιβραλτάρ, Λι Κασιάρο.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός φορ επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το εθνόσημο περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Αλεξάντερ Ίσακ, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης με το Βέλγιο το οποίο και επιβλήθηκε με σκορ 3-0 των Σκανδιναβών.

Ο Ζλάταν ευελπιστούσε με τη συμμετοχή του αυτή να γίνει ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται σε προκρικατικά EURO γράφοντας έτσι για ακόμη μια φορά ιστορία, καθώς θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της Serie A.

Αμ δε όμως. Κι αυτό γιατί το ρεκόρ αυτό ανήκει πλέον στον Λι Κασιάρο. Ο επιθετικός του Γιβραλτάρ ξεκίνησε βασικός την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος και έτσι έγινε εκείνος ο γηραιότερος παίκτης σε ηλικία 41 ετών, πέντε μηνών και 25 ημερών.

Τέσσερις μόλις μέρες πιο μεγάλος από τον Ιμπραΐμοβιτς. Το λες και ατυχία. Για την ιστορία ο Κασιάρο ξεπέρασε τον Ντίνο Τζοφ, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να παίζει εναντίον της Σουηδίας στις 29 Μαΐου 1983, σε ηλικία 41 ετών, τριών μηνών και μιας ημέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ