Σάντσες: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στη Σίτι, αλλά ο Μουρίνιο με πήρε στη Γιουνάιτεντ»

Σάντσες: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στη Σίτι, αλλά ο Μουρίνιο με πήρε στη Γιουνάιτεντ»

Αποκαλυπτικός ο Αλέξις Σάντσες που σε δηλώσεις του ανέφερε πως ήταν έτοιμος να κλείσει Σίτι, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να τον πάρει στη Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε για τις περιπέτειές του στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας παράλληλα μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Χιλιανός επιθετικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως το 2018 ήταν έτοιμος να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ένα τηλεφώνημα από τον Ζοσέ Μουρίνιο (τότε προπονητή της Γιουνάιτεντ) τον έπεισε να αλλάξει γνώμη και να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Οι δηλώσεις του Αλέξις Σάντσες:

«Επρόκειτο να πήγαινα στη Σίτι. Μιλούσα με τον Γκουαρδιόλα κάθε μέρα, μου είπε χρόνια πολλά. Ήταν σαν μπαμπάς μου. Ήταν σαν μπαμπάς μου στην Μπαρτσελόνα, το ίδιο όταν ήταν στη Σίτι.

Μιλούσαμε κάθε μέρα με τον Γκουαρδιόλα, μου έστελνε μηνύματα. Και όλα ήταν έτοιμα. Υπήρχε ένας παίκτης που θα πήγαινε στην Άρσεναλ. Μετά μου είπε ο Βενγκέρ ότι δεν φεύγω επειδή ο άλλος παίκτης δεν ήθελε να έρθει και δεν είχαν άλλο διαθέσιμο για να έρθει.

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο. Αλέξις, υπάρχει η φανέλα με το «7» εδώ για σένα. Δεν ήταν θέμα χρημάτων, όπως όλοι νομίζουν. Το ήταν με τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Ο Μουρίνιο μου είπε εδώ είναι το επτά, παίζουμε στο Champions League και θα τα δώσουμε όλα. Ήθελα να φύγω εκείνη τη στιγμή, αλλά είχα τον λόγο του Γκουαρδιόλα.

Τότε είπα στον εαυτό μου, Χιλιανός ποδοσφαιριστής που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Με το επτά των Καντονά, Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα το είχε ένας Χιλιανός, ήταν όνειρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ