Σκωτία – Κύπρος 3-0: Με το… αριστερό στα προκριματικά

Σκωτία – Κύπρος 3-0: Με το… αριστερό στα προκριματικά

Η Σκωτία νίκησε εύκολα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 την απογοητευτική Κύπρο με 3-0 στη Γλασκώβη.

Κακό ήταν το μπάσιμο της Κύπρου στα προκριματικά του Euro 2024! Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης και ηττήθηκε με 3-0 από την Σκωτία στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου.

Ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, η Σκωτία άνοιξε το σκορ. Στο 21′ συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Γκόγκιτς έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα έφτασε στον ΜακΓκίν που από κοντά έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και… Παπαπέτρου: Η «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού

Η Κύπρος ήταν ακίνδυνη επιθετικά, δυσκολευόταν να δημιουργήσει, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να φτάνουν στο 2-0 προς το φινάλε του ματς. Ο Ιωάννου έκανε λάθος στο 87′ , ο Κρίστι έκλειψε, έδωσε στον Ντιουκς που έστρωσε με το κεφάλι για τον Μακτόμινεϊ ο οποίος πλάσαρε για το 2-0.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα διαμόρφωσε και το τελικό 3-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από ασίστ του Ρόμπερτσον. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιωάννου.

Σκωτία: Γκαν, Χάνλεϊ, Ρόμπερτσον, Πορτέους, Τίρνεϊ, Χίκεϊ (80’ Πάτερσον), ΜακΓκρέγκορ, Τζακ (68’ Κρίστι), ΜακΓκίν, Σ.Άρμστρονγκ (67’ Μακτόμινεϊ), Άνταμς (57’ Ντάικς)

Κύπρος: Δημητρίου, Ρομπέρζ, Λαΐφης, Κουσουλός (46’ Σπόλιαριτς), Ιωάννου, Κυριάκου (68’ Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Γκόγκιτς (79’ Λοΐζου), Κάστανος (79’ Τζιόνης), Αντωνίου, Πίττας (68’ Κακουλλή)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ