«Ολοι θέλουν τον Αντσελότι στην εθνική»

«Ολοι θέλουν τον Αντσελότι στην εθνική»

Πληθαίνουν οι φήμες για Βραζιλία και Αντσελότι.

Ο Τίτε αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας εξακολουθεί να αναζητεί νέο εκλέκτορα για τη Σελεσάο, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά επίσημα πως θέλει τον Κάρλο Αντσελότι για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Προς το παρόν πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ραμόν Μενέζες, αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει τον Ιταλό στον πάγκο της εθνικής:

Διαβάστε επίσης: Ζάιον Γουίλιαμσον: Ένα… φιάσκο πολυτελείας;

«Ο Αντσελότι είναι ο προπονητής που θέλουν οι παίκτες. Από τον Ρονάλντο έως τον Βινίσιους Τζούνιορ όλοι έχουν δουλέψει μαζί του κι όλοι τον εκτιμούν, όπως και εγώ φυσικά. Επίσης όλοι οι φίλαθλοι τον θέλουν. Σε όποια πόλη κι αν πάω, σε όποιο γήπεδο, όλοι με ρωτούν γι’ αυτόν. Ελπίζω πως τελικά θα καταφέρουμε να τον φέρουμε στη Βραζιλία», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο διάσημος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2024, ωστόσο εκτιμάται ότι ο Ιταλός θα μπει στον πειρασμό να αναλάβει τα ηνία των «Βερντεόρο» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ