Εύκολα το 2Χ2 η Εθνική κορασίδων

Εύκολα το 2Χ2 η Εθνική κορασίδων

Αποφασιστικό βήμα ανόδου στην League A, έκανε η Εθνική κορασίδων η οποία μετά τον θρίαμβο (5-0) επί της Μολδαβίας, νίκησε 5-0 και την οικοδέσποινα Λιθουανία, για την δεύτερη αγωνιστική του Round 2 του EURO WU-17.

Με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση και εύκολη νίκη επί της γηπεδούχου Λιθουανίας, συνέχισε η Εθνική ποδοσφαίρου κορασίδων τις υποχρεώσεις της στο Βίλνιους, όπου φιλοξενείται ο 1ος όμιλος του 2ου γύρου της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακώστα, μετά το 5-0 της πρεμιέρας επί της Μολδαβίας, συνέτριψε και την «οικοδέσποινα» Λιθουανία με το ίδιο σκορ και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε (Πέμπτη 30/3, 11 π.μ.), για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει την άνοδο στη League A.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μαρινάκη σε Μελισσανίδη: «Ξέρουμε και εμείς ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι του διπλανού σου…»

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Φακίνου (7΄), Κώστα (32΄ και 89΄), Λαζαράκη (45΄) και Γιοβάνη (61΄ με πέναλτι).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Πεταλωτή, Παντερή, Κωνιωτάκη, Κιουρεξίδου (46΄ Μαξ), Κώστα, Αργυρίου (74΄ Μούγιου), Γιοβάνη, Φανουράκη (67΄ Ζαγκλή), Γιαννή (46΄ Ιβιτς), Λαζαράκη (46΄ Σιαφαρίκα), Φακίνου

Στο άλλο σημερινό ματς του 1ου ομίλου, τα Νησιά Φερόε συνέτριψαν 6-0 τη Μολδαβία και διπλασίασαν τις νίκες τους. Επειδή, όμως, η εθνική έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+10 έναντι +7), υπερέχει στην ισοβαθμία και με ισοπαλία στο τελευταίο ματς θα τερματίσει πρώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ