Κέιν: «Μπορεί να φτάσω και τα 100 γκολ με την εθνική Αγγλίας»

Κέιν: «Μπορεί να φτάσω και τα 100 γκολ με την εθνική Αγγλίας»

Ο Χάρι Κέιν δεν απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών με την εθνική Αγγλίας και δεν αποκλείει και το να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με το εθνόσημο.

Ο Άγγλος επιθετικός, Χάρι Κέιν, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειώσει 100 τέρματα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 29χρονος στράικερ έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας φτάνοντας τα 54 τέρματα, όταν σημείωσε γκολ-πέναλτι στη νίκη (2-1) επί της Ιταλίας στη Νάπολι για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» πρόσθεσε την Κυριακή το 55ο γκολ του σε 82 διεθνείς εμφανίσεις, όταν σκόραρε στη νίκη με 2-0 εναντίον της Ουκρανίας. «Το να φτάσω τα 100 γκολ θα είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά ποτέ δεν αποκλείω τίποτα» είπε ο επιθετικός της Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Η σημαδεμένη τράπουλα και ο μόνος δρόμος του Ολυμπιακού

«Είμαι ακόμα νέος, είμαι 29 ετών, είμαι ακόμα σε φόρμα και δυνατός. Θέλω να παίξω για την Αγγλία όσο περισσότερο μπορώ» πρόσθεσε.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα και τη Βόρεια Μακεδονία τον Ιούνιο, στα δύο επόμενα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Euro 2024.

«Σε κάθε παιχνίδι που υπάρχει θα δίνω τον εαυτό μου. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Το επόμενο βήμα θα είναι η προσπάθεια να φτάσουμε στα 60. Τα 100 δεν αποκλείονται. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα επόμενα χρόνια» είπε.

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε 16 γκολ με την εθνική Αγγλίας το 2021, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τα «τρία λιοντάρια» σε ένα ημερολογιακό έτος.

«Είμαι εξαιρετικά παθιασμένος με τη χώρα μου, μου αρέσει να παίζω για την Αγγλία» είπε ο Κέιν και συνέχισε: «Το να σκέφτομαι όλους τους Άγγλους θρύλους και επιθετικούς που έπαιξαν και να είμαι νούμερο ένα τώρα, είναι κάτι παραπάνω από τα όνειρά μου. Το να παίζεις για την Αγγλία είναι ξεχωριστό και το να έχεις αυτό το ρεκόρ είναι ξεχωριστό. Ονειρευόμουν να παίξω για την Αγγλία και να σκοράρω για την Αγγλία, το να γίνω κορυφαίος σκόρερ δεν ήταν καν στα όνειρά μου. Είχα τόσες πολλές υπέροχες στιγμές και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ