Αγνοείται η ΕΠΟ – Μόνο ο ΠΣΑΠΠ καταδίκασε την «επίθεση» στους παίκτες του Ολυμπιακού!

Αγνοείται η ΕΠΟ – Μόνο ο ΠΣΑΠΠ καταδίκασε την «επίθεση» στους παίκτες του Ολυμπιακού!

Στην ΕΠΟ μάλλον δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας...

Συνέβη την Δευτέρα. Στην πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας στην Opap Arena. Πρώτο ματς για τη «γαλανόλευκη» στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ και τα… παρατράγουδα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Στην αρχή ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και μετά ο Κώστας Φορτούνης. Τόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας, όσο και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δέχθηκαν λεκτική «επίθεση» από μερίδα οπαδών στις εξέδρες της Opap Arena. Ο λόγος; Μα επειδή πρόκειται για παίκτες του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης: Μόνος στο σπίτι ο Παναθηναϊκός και αρνητικό ρεκόρ 10ετιας!

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, οπαδοί επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις, βρίζοντας με τον χειρότερο τρόπο τον διεθνή τερματοφύλακα, ενώ ο Φορτούνης τα «άκουσε» τη στιγμή της αλλαγής του.

Και όμως, δύο μέρες μετά, μόνο ο ΠΣΑΠΠ ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών) έχει βγει να καταδικάσει την επίθεση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Με ανάρτησή του στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Από την άλλη, η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου προκλητικά, έχει επιλέξει τη σιωπή. Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Κάνει ότι δεν συνέβη τίποτα. Αυτή είναι η Εθνική του Μπαλτάκου στην OPAP Arena. Μια εικόνα για τα προσεχώς…

Αναλυτικά, το μήνυμα του ΠΣΑΠΠ:

«Όταν παίζει η ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM), όλοι μας φοράμε την ίδια φανέλα. Παίκτες και φίλαθλοι ενωμένοι, σα μία γροθιά δίνουμε τα πάντα για τη νίκη.

Για εμάς περιστατικά όπως αυτό που συνέβη στον τελευταίο της αγώνα όπου μερίδα θεατών αποδοκίμασε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν έχουν θέση στα γήπεδα, πόσο δε όταν αγωνίζεται η Ομάδα όλων μας.

Το ποδόσφαιρο και ειδικά η Εθνική θα πρέπει να μας ενώνει και καλό είναι όλοι να παραδειγματιστείτε από τις εικόνες των διεθνών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ