Ντρινκγουότερ: Αρνήθηκε την κλήση του στην εθνική Αγγλίας

Ντρινκγουότερ: Αρνήθηκε την κλήση του στην εθνική Αγγλίας

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ δεν αποδέχθηκε την κλήση του στην εθνική Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, καθώς, όπως του είπε, δεν είναι ακόμη έτοιμος

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ απέρριψε την κλήση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας, τονίζοντας στον προπονητή της χώρας του ότι δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο άσος της Τσέλσι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της σεζόν και έτσι δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, μετρώντας μόνο 103 λεπτά μέχρι στιγμής στο γήπεδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η απόφασή του να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αγγλίας δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της χώρας του και την επιθυμία του να αγωνιστεί σε αυτή.

Ο προπονητής του αποκάλυψε στη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, ότι του είπε πως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά δεν ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι ο Σάουθγκεϊτ δεν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ