Αποθέωσε και ο Μπιέλσα τον Αντετοκούνμπο

Αποθέωσε και ο Μπιέλσα τον Αντετοκούνμπο

Ο Αργεντινός τεχνικός θυμήθηκε τα λόγια του Γιάννη για τα περί αποτυχίας κατά την παρουσίασή του από την Εθνική Ουρουγουάης.

Η Εθνική Ουρουγουάης παρουσίασε χθες το νέο της τεχνικό ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αργεντινό, Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Μπιέλσα στα 67 του θεωρείται ένας από τους πιο σεβαστούς προπονητές στον κόσμο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την «σελέστε» σε μία περίοδο με επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Μπρούνο Άλβες: «Ιδιαίτερης σημασίας ο τίτλος λόγω της σχέσης μου με την ΑΕΚ – Συγκλονιστική η δουλειά του Αλμέιδα» (pic)

Αυτό περιμένουν άπαντες στην Ουρουγουάη με δημοσιογράφο μάλιστα, να ρωτάει τον Μπιέλσα αν η, μη κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2024 συνιστά αποτυχία για αυτόν και την ομάδα.

Ο Αργεντινός λοιπόν θυμήθηκε τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα περί αποτυχίας και επιτυχίας, όταν ο «Greek freak» είχε φέρει ως παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν τονίζοντας πως δε θεωρείται αποτυχημένος επειδή δεν κατακτούσε την κούπα του πρωταθλητή κάθε χρόνο. Ο Μπιέλσα λοιπόν απάντησε στο δημοσιογράφο ως εξής:

«Χρησιμοποιείτε τη λέξη «αποτυχία» ως κάποια που μπορείς να αποδώσεις σε κάποιον και να πεις «πέτυχες» ή «απέτυχες». Ένας παίκτης του μπάσκετ έδωσε μία εξαίσια απάντηση σε αυτό και είναι δύσκολο να την επαναλάβω, αλλά διαχειρίζεται αυτήν την ερώτηση και απαντά σε αυτήν με έναν σπουδαίο τρόπο που εγώ δεν μπορώ. Προτείνω αυτήν την απάντηση ώστε να αξιολογήσετε τι εστί αποτυχία και τι επιτυχία» φέροντας φυσικά στο μυαλό όλων τα λόγια του Γιάννη που αποδεικνύεται πως ήταν πολύ στοχευμένα και σωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ