Σκαλόνι για Μέσι: «Αναντικατάστατος, θλιβερή για όλους η μέρα που θα σταματήσει»

Σκαλόνι για Μέσι: «Αναντικατάστατος, θλιβερή για όλους η μέρα που θα σταματήσει»

Ο Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό της Αργεντινής με την Ινδονησία, φανέρωσε τι ακριβώς σημαίνει ο Μέσι για τους συμπατριώτες του.

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε μετά από δεκαετίες να οδηγήσει την Αργεντινή στην Γη της Επαγγελίας. Την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάτι που είχε καταφέρει πριν από αυτόν ο τεράστιος Ντιέγκο Μαραντόνα, αρκετές δεκαετίες πίσω στο παρελθόν.

Για αυτό ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι για πάντα συνώνυμο του ποδοσφαίρου για τους Αργεντινούς που θα τον τιμούν για την χαρά που τους προσέφερε. Για αυτό άλλωστε κάθε ματς στο οποίο ο Μέσι θα φορά τη φανέλα της Αλμπισελέστε θα είναι εθνικό… θέμα, μιας και η κλεψύδρα του ποδοσφαιρικού του χρόνου αρχίζει να στερεύει σεζόν με τη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚίσικ στο «10»: «Δεν θέλαμε να δείξουμε έλεος στον Παναθηναϊκό και το κατάλαβαν»

Το τι σημαίνει ο 35χρονος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι πλέον, για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, έκανε ξεκάθαρο ο ομοσπονδιακός προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι, στη συνέντευξη τύπου πριν από το αυριανό (19/6) φιλικό ματς κόντρα στην Ινδονησία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Πρώτα απ’ όλα ο Μέσι είναι ακόμα στην εθνική ομάδα και δεν αξίζει να μιλάμε πια για το πότε θα αποχωρήσει. Όλοι θα θέλαμε να παίζει για πάντα. Κάποια στιγμή θα φύγει και θα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει αύριο; Κανένας. Κανείς δεν μπορεί να παίξει όπως ο Μέσι. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει με τον ίδιο τρόπο γνωρίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να τα πάει εξίσου καλά και θα το προσπαθήσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να παίξει στη θέση του, αλλά κάποιος παίκτης θα κάνει κάτι παρόμοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ