Τεσσάρα της Βραζιλίας σε φιλική αναμέτρηση με τη Γουινέα – Στον πάγκο έμεινε ο Αγκιμπού Καμαρά

Τεσσάρα της Βραζιλίας σε φιλική αναμέτρηση με τη Γουινέα – Στον πάγκο έμεινε ο Αγκιμπού Καμαρά

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Βαρκελώνη η Βραζιλία φιλοδώρισε με τέσσερα τέρματα τη Γουινέα (4-1 τελικό σκορ) με τον άσο του Ολυμπιακού Αγκιμπού Καμαρά να είναι στην αποστολή της χώρας του αλλά να μένει στον πάγκο.

Η Βραζιλία επικράτησε εύκολα της Γουινέας με 4-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Cornella El Prat» της Βαρκελώνης.

Διαβάστε επίσης: «Καίγεται» για στόπερ και εξτρέμ η ΑΕΚ

Η «σελεσάο» άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ζοέλιντον με προβολή στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ροντρίγκο ενώ στο 36′ η Γουινέα μείωσε με ωραία κεφαλιά του Γκιρασί.

Στο 47ο λεπτό ο Μιλιτάο επίσης με πολύ όμορφη κεφαλιά ύστερα από ωραία πάσα του Πακετά έκανε το 3-1, και το κερασάκι στην τούρτα για τη Βραζιλία έβαλε ο Βινίσιους στο 87′ με εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή της Γουινέας ήταν και ό ασος του Ολυμπιακού Αγκιμπού Καμαρά ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» τον περιμένουν άλλωστε να επιστρέψει στην ομάδα μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ