Ντάλιτς: «Τραγωδία αν δεν πάμε στο Μουντιάλ»

Ντάλιτς: «Τραγωδία αν δεν πάμε στο Μουντιάλ»

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, διότι θα είναι τραγωδία να μην πάει στο Μουντιάλ η ομάδα του.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής της Κροατίας με προορισμό την Αθήνα, αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Επίσης, μίλησε για την κατάσταση του Μάριο Μάντζουκιτς και τόνισε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι καλό μεν, αλλά επικίνδυνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζλάτκο Ντάλιτς:

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Με το ίδιο στιλ που αγωνιστήκαμε στο Ζάγκρεμπ. Γνωρίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά περιμένω να κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχα καλό όπως και την Παρασκευή».

Για τον Μάριο Μάντζουκιτς: «Ο Μάντζουκιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν πριν το πρώτο ματς, αλλά θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσουμε».

Για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη: «Έχουμε ένα καλό αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πάμε στην Ελλάδα σαν να έχουμε 0-0 στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί όλα μπορεί να είναι διαφορετικά, τα πάντα μπορεί να πάνε στραβά. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά μας. Δεν είναι εύκολο που θα παίξουμε πάλι μέσα σε ένα διάστημα τριών ημερών αλλά οι παίκτες γνωρίζουν τους ρυθμούς αυτούς».

Για την πρόκριση στο Μουντιάλ: «Ξέρουν πολύ καλά το διακύβευμα και είναι κρίμα εάν χάσουμε την ευκαιρία να πάμε στο Μουντιάλ. Θα είναι τραγωδία. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον Πειραιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ