«Με το δεξί» η Αυστραλία στο Μουντιάλ

«Με το δεξί» η Αυστραλία στο Μουντιάλ

Η Εθνική ομάδα γυναικών της Αυστραλίας ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο φετινό Μουντιάλ, επικρατώντας της Ιρλανδίας με 1-0.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Αυστραλία στο Μουντιάλ γυναικών το οποίο συνδιοργανώνει με τη Νέα Ζηλανδία. Παρά την απουσία, λόγω τραυματισμού, της αρχηγού Σαμ Κερ, η ομάδα του Τόνι Γκούσταφσον ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, επικρατώντας 1-0 της Ιρλανδίας στο «Stadium Australia» του Σίδνεϊ, σε μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε ο αριθμός ρεκόρ των 75.784 θεατών.

Τη νίκη στην εθνική Αυστραλίας έδωσε η Στέφανι Κάτλεϊ, η οποία πήρε το περιβραχιόνιο της αρχηγού και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: «Επίσπευση των ερευνών για τα στημένα»

Η Ιρλανδία, η οποία δυσκόλεψε τις «οικοδέσποινες» με τη «σφικτή» άμυνά της, πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο η Αυστραλία διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο τουρνουά, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες που πανηγύρισε μέσα στη χρονιά κόντρα σε Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ