ΗΠΑ – Βιετνάμ 3-0: Δυναμικό ξεκίνημα για την υπεράσπιση του τίτλου από τις Αμερικανίδες

ΗΠΑ – Βιετνάμ 3-0: Δυναμικό ξεκίνημα για την υπεράσπιση του τίτλου από τις Αμερικανίδες

Οι ΗΠΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο Βιετνάμ στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, επικρατώντας άνετα με 3-0.

Οι ΗΠΑ μπαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, ως η ομάδα που το έχει κατακτήσει τις δύο τελευταίες φορές που έχει διεξαχθεί (2015, 2019) και στην πρεμιέρα τους απέναντι στο Βιετνάμ φρόντισαν να δείξουν πως μοναδικός τους στόχος είναι και πάλι η κατάκτηση του τροπαίου, αφού ξεκίνησαν με το δεξί κερδίζοντας 3-0, τις Ασιάτισσες.

Οι Αμερικανίδες ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 14ο λεπτό, όταν η Σμιθ άνοιξε το σκορ από ασίστ της Μόργκαν.

Διαβάστε επίσης: Μυθικός Μέσι: Σκόραρε με φαουλάρα στο ντεμπούτο του στο 94′ και έδωσε τη νίκη στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43′ η Άλεξ Μόργκαν δεν κατάφερε ευστοχήσει από τη λευκή βούλα με την Τραν Τι να αποκρούει με τα πόδια.

Τις καθυστερήσεις, που θύμισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, εκμεταλλεύτηκαν οι ΗΠΑ, με τη Σοφία Σμιθ να βάζει και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 45+7′ για το 2-0.

Το τελικό 3-0 ήρθε από την Χόραν στο 77ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που πέρασε ως αλλαγή η εμβληματική αρχηγός των ΗΠΑ, Μέγκαν Ραπίνο, στα 38 της πλέον και συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με το εθνόσημο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ