Ολυμπιακός: Ερχεται και ο Μπρίνιτς – Ανακοινώνονται οι Σκάρπα και Εσε

Ολυμπιακός: Ερχεται και ο Μπρίνιτς – Ανακοινώνονται οι Σκάρπα και Εσε

Μετά τους Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγο Εσε, έρχεται στην Ελλάδα και ο Ιβάν Μπρίνιτς για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Αφίξεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να περιμένουν στην Αθήνα τον Ιβάν Μπρίνιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι λίγο μετά τις 13:00, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ χθες το βράδυ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Μάριμπορ (σ.σ κόντρα στην Φενερμπαχτσέ για τα προκριματικά του Conference League) και σήμερα έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Πανηγύρισαν την πρόκριση με τον κόσμο οι παίκτες του Ολυμπιακού (vids)

O 22χρονος έρχεται στο μεγάλο λιμάνι έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 7 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν (2 γκολ και 2 ασίστ), ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μάριμπορ είχε αγωνιστεί σε 53 ματς, με 10 γκολ και 15 ασίστ στο ενεργητικό του.

Με την επικείμενη προσθήκη του Μπρίνιτς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχει άλλη μια λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τους Ερυθρόλευκους να ασχολούνται ήδη και με μια ακόμη πρώτης γραμμής επιλογή, για να κλείσουν τις θέσεις στα «φτερά».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ήρθαν στην Ελλάδα οι Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγο Εσε, οι οποίοι σήμερα αναμένεται να υπογράψουν και να ανακοινωθούν από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Δύο παίκτες, που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή, θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του. Εντός και εκτός συνόρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ