Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας για Μαντσίνι: «Ήταν προσβλητικός – Αναρωτιέμαι αν ισχύουν αυτά που είπε»

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας για Μαντσίνι: «Ήταν προσβλητικός – Αναρωτιέμαι αν ισχύουν αυτά που είπε»

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε στη «Corriere della Sera» για την ξαφνική παραίτηση του Μαντσίνι από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα μίλησε στη «Corriere della Sera» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ξαφνική παραίτηση του Μαντσίνι από τον πάγκο της Εθνικής της χώρας.

Ο Γκραβίνα ήταν αποκαλυπτικός καθώς τόνισε πως περίμενε περισσότερη ειλικρίνεια από πλευράς του Ιταλού τεχνικού και πως ποτέ δεν μπλέχτηκε στα πόδια του για την ομάδα. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι πολύ κοντά στη συμφωνία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Σαουδικής Αραβίας με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει γύρω στα 25-30 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο αντικαταστάτης του στην «squadra azzurra» αναμένεται να είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκραβίνα: 

«Δεν θέλω να τροφοδοτήσω περαιτέρω διαμάχες αλλά αυτές οι δηλώσεις ήταν αποκαρδιωτικές, ακατάλληλες και προσβλητικές απέναντί μου. Ήταν προσβλητικός, δεν αρνούμαι τη φιλία μου με τον Ματσίνι, αλλά ελπίζω να αναθεωρήσει τη θέση του.

Πάντα τον εμπιστευόμουν, ποτέ δεν εισέβαλα στα αποδυτήρια, ούτε και του πρότεινα παίκτες, ή σχηματισμό, δεν μου άξιζαν τέτοια λόγια. Πάντα τον υπερασπιζόμουν. Αν δεν είχα πίστη θα τον έβαζα να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και να τον είχα προωθήσει ως συντονιστή των ομάδων κάτω των 20 ετών;

Συνεχίζω να ρωτάω τον εαυτό μου γιατί ο Ματσίνι είπε κάποια πράγματα, τα οποία αναρωτιέμαι αν όντως ισχύουν, αφού ξέρει πολύ καλά πως η πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτά που δήλωσε.
Δεν μου ανέφερε ποτέ, πως ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα. Πρώτα άκουσα την παραίτησή του από την σύζυγό του, η οποία είναι και η δικηγόρος του. Θα εκτιμούσα περισσότερο, αν ο ίδιος είχε εκφράσει τη θέλησή του κοιτώντας με στα μάτια.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ