Ιταλία: Σκέψεις για πρόσληψη Αντσελότι

Ιταλία: Σκέψεις για πρόσληψη Αντσελότι

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για ν' αντικαταστήσει τον Τζιαν Πιέρο Βεντούρα στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο βασικός υποψήφιος ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιταλίας, ακόμα και αν η «σκουάντρα ατζούρα» εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Οι Ιταλοί κοντράρονται αύριο με τη Σουηδία (στη ρεβάνς του 1-0) και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, ο Τζιαν Πιέρο Βεντούρα δεν πρόκειται να παραμείνει στο πόστο του ούτε αν η ιταλική ομάδα προκριθεί στο Μουντιάλ. Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Αντσελότι είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τον πάγκο της Ιταλίας, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Αντόνιο Κόντε.

Ο τελευταίος όμως είναι αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι και θεωρείται απίθανο να φύγει στα μέσα της σεζόν, για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα».

Σε ότι αφορά τον Βεντούρα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο φαίνεται η ιταλική ομοσπονδία έχει αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας με τον 69χρονο τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ