Πασχαλάκης: «Πάμε στην Ολλανδία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Πασχαλάκης: «Πάμε στην Ολλανδία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στην Ολλανδία, το καλό κλίμα της Εθνικής και την πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, γεγονός που τον έχει καθιερώσει στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα.

Από το Αϊντχόφεν, εκεί οπού η Ελλάδα θα επιδιώξει αύριο (7/9) να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ολλανδία ο Πασχαλάκης μίλησε για την αισιοδοξία για τους τρεις βαθμούς και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει πλέον ανάμεσα στους διεθνείς, γεγονός που βοηθά και στις καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Πνιγμός 36χρονου στο Blue Horizon: Αμίλητοι και με κατεβασμένα κεφάλια οι «4» του πληρώματος στα Δικαστήρια Πειραιά (video)

O Πασχαλάκης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 είπε πως: «Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γαλλία, έτσι και τώρα, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο στόχος μας δεν αλλάζει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας: 

«Είναι μία δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές μετά από προετοιμασία και τα πρώτα παιχνίδια. Έχουμε καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Στις προπονήσεις βάλαμε τις βάσεις για να είμαστε έτοιμοι στο ματς με την Ολλανδία. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γαλλία, έτσι και τώρα, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο στόχος μας δεν αλλάζει. Πάμε στην Ολλανδία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις και πρέπει όλοι μας να παρουσιαστούμε στο 100%.

Σε αυτό το επίπεδο, οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Παίζει σημαντικό ρόλο η προετοιμασία της ομάδας και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Πάνω σ’ αυτούς τους τομείς δουλεύει ο προπονητής μας. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Αυτό που βλέπω είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν έχει αλλάξει. Υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες. Αυτό που έχει αλλάξει στην Εθνική είναι η πειθαρχία. Θεωρώ ότι αυτό είναι θέμα προπονητή. Είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βρεθούμε στα τελικά του Euro 2024 της Γερμανίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ