Ο Βενγκέρ είχε απορρίψει τον Βαλβέρδε το 2016

Ο Βενγκέρ είχε απορρίψει τον Βαλβέρδε το 2016

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε απορρίψει για την Άρσεναλ την περίπτωση του Φεντερίκο Βαλβέρδε, προτού αυτός καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Μια ιστορία η οποία θα μπορούσε να είχε αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την ιστορία δύο ομάδων και ενός παίκτη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή αφορά τον πρώην προπονητή-θρύλο της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος το 2016 είχε απορρίψει την περίπτωση του Φεντερίκο Βαλβέρδε, όταν αυτός ήταν ακόμη 17 χρονών και προτού καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστορία αναφέρει πως ο Ουρουγουανός είχε μεταβεί στο Λονδίνο ώστε να δοκιμαστεί στην Άρσεναλ. Ο Βαλβέρδε αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην χώρα του με τη φανέλα της Πενιαρόλ.

Μια εβδομάδα κράτησαν τα δοκιμαστικά του 25χρονου στο Λονδίνο, προτού ο Γάλλος τεχνικός αποφασίσει να τον κόψει.

Εξέλιξη την οποία εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ, η οποία τον κάλεσε αμέσως για δοκιμαστικά και στη συνέχεια τον υπέγραψε. Τα υπόλοιπα αποτελούν απλά ιστορία, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να αποτελεί από το 2018 αναπόσπαστο μέλος της πρώτης ομάδας των «μερένχες».

5 χρόνια μετά, έχει κάνει 208 εμφανίσεις, έχει πετύχει 18 γκολ, έχει κάνει 15 ασίστ και έχει κατακτήσει 9 τρόπαια μεταξύ των οποίων 1 Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ