Πέρασε από την Ανδόρα με Τζόλη η Εθνική Ελπίδων (0-1)

Πέρασε από την Ανδόρα με Τζόλη η Εθνική Ελπίδων (0-1)

Ένα γκολ από τον Χρήστο Τζόλη ήταν αρκετό για την Εθνική Ελπίδων που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ανδόρας.

Στη δεύτερη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO U21 (πίσω απ’ την Πορτογαλία που έχει 2 στις 2 νίκες) ανέβηκε η Εθνική Ελπίδων, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ανδόρας στο «Estadi Nacional» με 1-0, φτάνοντας πλέον τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες. Το γκολ που έκανε τη… διαφορά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σημείωσε στο 49ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης.

Η ελληνική ομάδα άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το 20λεπτο, χάνοντας την πρώτη σημαντική ευκαιρία της με τον Κρυπαράκο στο 24’ ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 34’ ο Ντε Κάστρο απέκρουσε την προσπάθεια του Σουρλή, ενώ στο 44’ ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στο σουτ του Μπαμπότ. Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόλης με ωραία εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα για την Ελλάδα το οποίο κράτησε με σχετική ευκολία ως το φινάλε, πετυχαίνοντας την αποστολή της.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Το game plan του Ισπανού για έναν κυρίαρχο Ολυμπιακό (pics+vids)

Ανδόρα (Ελόι Κασάλς): Ντε Κάστρο, Μπόρα, Ροντρίγκες (46’ Μπουτάρφας), Ρομπινάτ (72’ Άλβαρες), Ακόστα, Ολιβέρα, Ισκιέρδο, Μπαμπότ, Ρεμολίνς (86’ Μπιενέρτ), Σόλα (67’ Ρέντε), Ροντρίγο.

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46’ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Σουρλής 86’ Δαρέλας), Μεταξάς, Κρυπαράκος, Νίνο (46’ Νιάρχος), Τζόλης (90’+2’ Παναγιώτου), Κούτσιας (66’ Μπελεβώνης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ