Ο Νεϊμάρ περνά στην… αντεπίθεση για την έπαυλη στην Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ περνά στην… αντεπίθεση για την έπαυλη στην Βραζιλία

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ.

Το πολυτελές σπίτι του Νεϊμάρ, στην πόλη Μανγκαρατίμπα της Βραζιλίας, έχει συζητηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος άσος κατηγορήθηκε από τις τοπικές Αρχές ότι διέπραξε πολλαπλά αδικήματα για την κατασκευή τεχνητής λίμνης, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελλήφθη και ο πατέρας του, Neymar Sr, από την αστυνομία, ενώ σήμερα, η «UOL Esporte» αποκαλύπτει ότι η οικογένεια του αρχηγού της «σελεσάο» περνά στην… αντεπίθεση, ζητώντας από τις δημαρχιακές Αρχές να αποσύρουν τις κατηγορίες.

«Απαιτούμε την υποχρέωση των εκπροσώπων του δήμου να ανακαλέσουν δημόσια, διευκρινίζοντας την πραγματικότητα των γεγονότων, με τον ίδιο τρόπο που δημοσιοποίησαν την επιχείρηση στον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Νεϊμάρ πιστεύει ότι η υπόθεση έλαβε μεγάλη έκταση στα μέσα ενημέρωσης, ενώ απορεί για το μεγάλο ύψος του προστίμου. Οι δικηγόροι του Νεϊμάρ, τόνισαν παράλληλα, ότι η μήνυση ασκήθηκε χωρίς στοιχεία, λόγω της διασημότητάς του και της προσοχής των μέσων ενημέρωσης που θα λάμβανε η υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ