Τις ενώνει ο Τσόλο

Τις ενώνει ο Τσόλο

Ιδιαίτερο ματς για τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Γράφει ο Φρουρός…

Ξεκινά το φετινό ταξίδι στους ομίλους του Champions League, να χορτάσει μπαλίτσα το μάτι μας και να ‘χουμε χημεία και τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σαχτάρ – Πόρτο

Στο Αμβούργο γίνεται το παιχνίδι, λόγο φυσικά του πολέμου στην Ουκρανία. Η Πόρτο φέτος δείχνει να έχει χάσει την καλή συνοχή στην άμυνα, δέχεται φάσεις και μάλιστα στο πρωτάθλημα μετρά 4/5 αμφίσκορα στο ξεκίνημα.

Κι η Σαχτάρ αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, το αμέσως επόμενο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι οι μπόλικες κλοτσιές που γίνονται κάρτες στα παιχνίδια τους. Ο Ιταλός Μάσα στο στραγάλι, στα εκτός συνόρων παιχνίδια βγάζει αρκετές κάρτες. Κρατάω το συνδυαστικό G/G + από μία κάρτα τουλάχιστον οι δύο ομάδες (1,94).

Λάτσιο – Ατλέτικο

Τις ενώνει ο Τσόλο, παίχτης της Λάτσιο την τετραετία 1999/2003. Αρκετά προβλήματα οι ‘’Ροχιμπλάνκος’’ στην άμυνα, φάνηκαν εξάλλου και στο τρίμπαλο από τη Βαλένθια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Με 3/4 G/G η Λάτσιο στο πρωτάθλημα, τα δύο κόντρα σε Νάπολι και Γιούβε εκτός έδρας. Κι εδώ δε θα ‘ναι δύσκολο να δούνε από μια κάρτα αμφότερες, το ίδιο combo κάνω με G/G +από μια κάρτα τουλάχιστον οι δύο ομάδες (2,05).

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Σαχτάρ – Πόρτο: G/G + κι οι δύο ομάδες να δεχτούν από μια κάρτα (1,94)

22:00 | Λάτσιο – Ατλέτικο: G/G + κι οι δύο ομάδες να δεχτούν από μια κάρτα (2,05)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ