Τρεις παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας καταθέτουν στις 2/10 για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Τρεις παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας καταθέτουν στις 2/10 για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Δεν έχει τελειώσει το θέμα του Ρουμπιάλες στο ισπανικό ποδόσφαιρο...

Οι διεθνείς Ισπανίδες, Αλέξια Πουτέγιας, Μίσα Ροντρίγκες και Ιρένε Παρέδες, θα καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ως μάρτυρες για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουϊς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια απονομής του Μουντιάλ 2023, που κατέκτησε η «ρόχα.

Οι τρεις ποδοσφαιρίστριες, θα κληθούν να τοποθετηθούν με τηλεδιάσκεψη, ενώπιον του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίου Φρανσίσκο ντε Χόρχε, για τις φερόμενες πιέσεις που δέχθηκαν από το περιβάλλον της ισπανικής ομοσπονδίας.

Ο αδελφός της Ερμόσο, αλλά και ειδικοί επί του θέματος, υποστήριξαν εχθές (25/9) στο Δικαστήριο την μαρτυρία της ποδοσφαιρίστριας ότι δεν συναίνεσε για το φιλί που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της RFEF. Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου που ερευνά τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο, έλαβε κατάθεση ενός αδελφού κι ενός φίλου της διεθνούς Ισπανίδας, καθώς επίσης και από δύο εμπειρογνώμονες που επικύρωσαν την έκθεση που παρείχε η υπεράσπιση του Ρουμπιάλες στο Εθνικό Δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ