Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Ποιοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα…

Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Ποιοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα…

Οι σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση με τον Άρη, οι αλλαγές που ετοιμάζει και το πλάνο... επιστροφών στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός μετά την 4αρα στην Κηφισιά, στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Super League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόνο τρίποντο για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει μόνο με νίκες στο Φάληρο, όπως γνωρίζει πολύ καλά ότι το ματς με τους κίτρινους είναι πολύ απαιτητικό. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του πιθανότατα χωρίς τον Έσε, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη και έχει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Κυριακή.

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους κίτρινους, όμως είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν επιστροφές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Κώστα Φορτούνης και ο Ροντινέι που πήραν «ανάσες», ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και οι Φρέιρε και Μασούρας. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της απουσίας του Έσε, το κενό θα καλυφθεί από έναν εκ των Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ή Βιθέντε Ιμπόρα, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ο «σίγουρος της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι στο τέρμα με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Φρέιρε ή Ντόη και Ορτέγκα στην τετράδα. Στην επίθεση δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αν και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι σε απίστευτη κατάσταση και σκοράρει συνέχεια. Τέλος στα εξτρέμ διεκδικούν θέση τέσσερις παίκτες, αφού ο Μαρτίνεθ είναι ανάμεσα σε Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μπιέλ και Μασούρα για δύο θέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ