Αλμπέρτο Μποτία: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή διαφορετικά»

Αλμπέρτο Μποτία: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή διαφορετικά»

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στη Σοφία Αλατζά για την νέα καθημερινότητά του με τον γιο του, που έχει αποκτήσει με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο γνωστός Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία που αγωνίζεται στην ομάδα της Κηφισιάς, μίλησε στη δημοσιοφράφο Σοφία Αλατζά, στο διαδικτυακό κανάλι της στο Youtube.

Ο Αλμπέρτο Μποτία, που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και αποφεύγει τις εξομολογήσεις, θέτοντας σε προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι, αναφέρθηκε στην στάση ζωής του και στην ανατροφή που θα ήθελε να δώσει στον γιο του.

Διαβάστε επίσης: Μάγκνουσον σαν να λέμε… Αϊτόρ: Το timing, η σημασία της απουσίας και η επανένταξη

Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου», είπε αρχικά ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι», συμπλήρωσε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Πώς του άλλαξε τη ζωή του ο γιος του;
«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο», αποκάλυψε ο Αλμπέρτο Μποτία

«Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια», παραδέχθηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα από το 2015.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο, τον περασμένο Φεβρουάριο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ