Ελλάδα – Κροατία U21 2-2: Εσωσε τον βαθμό στο φινάλε η εθνική

Ελλάδα – Κροατία U21 2-2: Εσωσε τον βαθμό στο φινάλε η εθνική

Με γκολ του Κούτσια στο 89ο λεπτό, η U21 της Ελλάδας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κροατία.

Με τον Γιώργο Κούτσια να… χτυπάει στο 89ο λεπτό, η U21 της Ελλάδας έσωσε την παρτίδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία (2-2).

Στο χορταστικό ματς του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, η γαλανόλευκη «τσίμπησε» τη δεύτερη ισοπαλία της και έφτασε τους 5 πόντους στον όμιλο. Πάντα στη 2η θέση της κατάταξης η Ελλάδα και πίσω από την Πορτογαλία που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Γενικά, η Ελλάδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Μια νίκη που θα της έδινε… φτερά στα πόδια για το Euro. Ωστόσο, αντιμετώπισε πολλά θέματα στα μετόπισθεν, με τους Κροάτες να τα εκμεταλλεύονται.

Η γαλανόλευκη μπήκε δυνατά στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Νιάρχος πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Σουρλής με ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Τσάβλινα για το 1-0.

Στο 20΄ο Τζολάκης κατέβασε ρολά σε προσπάθεια του Φρίγκαν, ενώ λίγο αργότερα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε «όχι» και σε εκτέλεση φάουλ του Μπατούρινα.

Ωστόσο, στο 23′ ο Χόντζα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 και στο 67′ ο Λιούμποσιτς έφερε… τούμπα το ματς για τους Κροάτες.

Η γαλανόλευκη πίεσε για την ισοφάριση και δικαιώθηκε στο 89′ με τον Γιώργο Κούτσια. Ο επιθετικός της Chicago Fire πήρε την μπάλα στην περιοχή, πέρασε τον Τσάβλινα και με πλασέ στην κενή εστία έγραψε το τελικό 2-2 για την Εθνική Ελπίδων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ