Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, τα πάντα για την πρόκριση»

Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, τα πάντα για την πρόκριση»

Όλα όσα δήλωσε ο εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Γιακουμάκης, έπειτα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ιρλανδία.

Η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-0 στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ανοίγει τον δρόμο προς την νίκη, χάρη στην εξαιρετική του κεφαλιά στο 20′.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο φορ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, τόνισε πως η Εθνική μας μεγαλώνει σιγά σιγά, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει του «τελικού» πρόκρισης κόντρα στην Ολλανδία (16/10).

Διαβάστε επίσης: Συντριβή για τη Μονακό, πήρε το «θρίλερ» η Βαλένθια – Η βαθμολογία της Euroleague (pics)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιακουμάκη:

Για το ματς και τη νίκη του: «Ήταν μεγάλη νίκη που την χρειαζόμαστε, είμαι χαρούμενος που σκόραρα, σημαντικό να βρίσκομαι κοντά στο γκολ, είτε με την ομάδα, είτε με την Εθνική. Με την εθνική έχει αποδειχθεί πιο δύσκολο, είναι διαφορετικό στιλ και τα σέντερ φορ θυσιάζονται λίγο παραπάνω. Κάναμε καλό πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα τέρματα και να τελειώσουμε το ματς. Δεν σκοράραμε σε όλες τις ευκαιρίες που είχαμε. Η Ιρλανδία πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο με σέντρες και γεμίσματα, αντιδράσαμε καλά και πήραμε σπουδαία νίκη».

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα διάβασε το παιχνίδι: «Είναι και η δεύτερη που τους αντιμετωπίσαμε, ξέραμε το παιχνίδι τους, το διαβάσαμε καλά, είχαμε επίσης καλή ψυχολογία. Βρισκόμαστε περισσότερο στο γήπεδο και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Για τον «τελικό» με την Ολλανδία: «Είναι μέρα χαράς σήμερα, από αύριο συγκεντρωνόμαστε, δεν πετάμε στα ουράνια. Αν δεν πετύχουμε κάτι πολύ θετικό τη Δευτέρα, αυτή η νίκη θα έχει ψυχολογικό αντίκρισμα, όχι βαθμολογικό. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά επανερχόμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι στα δύο μεγαθήρια. Ελπίζω ο κόσμος να είναι παρών και θα τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ